Når du setter opp time i vårt studio binder du deg ikke til å kjøpe noen bilder og fotograferingen er helt kostnadsfri :)

Etter fotograferingen vil du få tilsendt en visning med et stort utvalg bilder, utifra visningen kan du velge mellom de forskjellige alternativene våre:

Digitale Filer

Vi tilbyr digitale bildefiler i både høyoppløselig og mellomstort format. Høyoppløselige bildefiler er ypperlige til både store og små print opptill 100x120 cm. Mellomstore print egner seg best for mindre fotoprint og til nettbruk. Disse kan printes i opptill 20x30 cm.

Når du kjøper digitale filer hos oss, får du samtidig alle rettigheter til bildene. Det vil si at du som kunde fritt kan bruke bildene til hva du måtte ønske.

Bildekopi

Vi disponerer profesjonelle fotoprinterere og leverer kvalitetsprint i både sort/hvit og farger. Velger du å bestille print hos oss, vil vi kunne optimalisere utskriftene slik at det oppnåes best mulig printresultat. Vi tilbyr også innramming av print hos CA Galleries.

Fotolerret/Canvas

Ønsker du et mer moderne uttrykk på dine bilder eller gi bort et bilde litt utenom det vanlige, kan vi også tilby bildeprint på fotolerret. Vi leverer print på lerret i flere størrelser og til gode priser.

Print på aliminiumsplate

Et direkte print på aliminums-plate. Som direkte print på aliminium-plate kommer ditt bilde virkelig til sin rett og gir et moderne utrykk på veggen.

Gavepakker

Ved siden av våre individuelle print, tilbyr vi også gode pakkepriser. Vi tilbyr to type gavepakker, her du kan velge mellom kombinasjonen digitale filer og fotoprint eller digitale filer og print på lerret.