© Jojo Studio 2019 Brobekkveien 80b, 0582 Oslo

January 30, 2020

Å fotografere barn kan være både spennende og utfordrende. 

Hos oss i Jojo Studio prøver vi å gjøre fotograferingen til en morsom opplevelse og vi ønsker at hver fotografering skal være unik.

Når det kommer til å fotografere barn så gjelder det å jobbe effektivt mens bar...

April 18, 2016

 

Å ha små barn i studio kan by på både utfordringer og overraskelser.

I forrige uke hadde vi besøk av Aftenposten, som var nysgjerrig på hvordan barne-fotografering i studio egentlig ser ut i praksis.

 

Familien Charton Mohal hadde med seg sine to tvilling gutter på 2 år...

February 23, 2016

Nå kan vi glede våre kunder med noe helt nytt, en splitter ny hjemmeside! De siste dagene har vi jobbet med å oppdatere vår hjemmeside til å bli mer brukervennlig og oversiktlig. Vi har endret hele profilen og du kan nå enklere se gjennom bilde-visningene, se over en m...

February 23, 2016

Vi får stadig kunder som ønsker å ta graviditets-bilder og vi syns det er en utrolig morsom og kreativ måte å jobbe på!
Mange ønsker å ta bilder uten en tråd og vi får da lekt oss med spennende lyssettinger som gir oss bilder med en helt egen stemning.
Det å stille opp...

February 23, 2016

Vi er godt i gang med familie og barnefotografering etter en sommer med masse spennende bryllup. Allerede nå er det familier som har startet med julefotografering og det gleder oss å se at det er så mye pågang med spennende, morsomme og kreative fotograferinger:)

 

 

February 23, 2016

Sommeren er endelig her! Det betyr sol, varme, grilling og ikke minst musikk festivaler og konserter. Første uka i juli går Kongsberg Jazzfestival av stabelen og kan by på både nye og kjente artister. En av disse er multitalentet Amina Sewali, en artist fra Oslo og Uga...

February 23, 2016