top of page

Bryllupssesongen er i gang!

Sola skinner og blomstene titter fram, våren er endelig her og det nærmer seg en ny bryllupssesong! Vi i Jojo Studio tar stor glede av å kunne ta del i det som for mange er en av de viktigste dagene i livet. Vårt fokus er å fange de store og små øyeblikkene som dere ønsker å huske for resten av livet. Det har allerede meldt seg mange ivrige bruder og brudgommer som ønsker å benytte seg av våre fotografer, men vi har fortsatt ledige tider gjennom hele vår-, sommer- og høstsesongen. Har du bordplassering, underholdning og band på plass, men mangler fortsatt en dyktig fotograf, kontakt oss via vår nettside www.jojostudio.no/kontakt og vi kan tilby en uforpliktende samtale om våre tilbud og tjenester til deres store dag.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page