top of page

Teater for store og små

Vi har hatt stor pågang med fotografering av familier, barn, nyfødte og bryllup i det siste. Det blir mange spennende og fine bilder av det, men denne uken har vi jobbet med noe litt annet, vi har hatt gleden av å fotografere for MarteMos Teaters nye oppsetning "Den Fryktløse Teaterklanen".

MarteMos Teater for barn og unge jobber for tiden med et viktig tema: mobbing. I denne anledningen invitert hun store og små til Workshop i dramalek. Her setter hun fokus på opplevelsen av mobbing fra flere sider og workshoppen skal bidra med å gi barn redskap til å kommunisere bedre med hverandre, redusere mobbing og fremme trygghet og et positivt selvbilde.

Det skal både være gøy, spennende og lærerikt! Her er noen smakebiter fra en kreativ og spennende fotorafering med Marte i Studio.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page